View previous topic - View next topic |
Author |
Message |
лапух
|
Posted: 29 Apr 2025 17:04 initial question | |
|
Моя донечка мріє навчитися гарно малювати, і я хочу записати її на якісний онлайн-курс, який би підійшов саме дитині. Переглянувши кілька сайтів, заплутався в різноманітті пропозицій: десь занадто складно, десь занадто нудно або відеоуроки зовсім коротенькі й поверхневі. Підкажіть, будь ласка, перевірений курс, де матеріал подається доступно, цікаво, але водночас серйозно та структуровано? Щоб дитині справді було цікаво, і вона змогла вдосконалити свої навички. |
|
Back to top |
|
 |
майма
|
Posted: 29 Apr 2025 17:07 | |
|
Цілком розумію твої хвилювання, адже якісний і цікавий курс малювання для дитини — важлива річ. Можу впевнено порекомендувати тобі художню онлайн-школу «Хамелеон». Це чудовий варіант для маленьких і юних митців, де подача матеріалу дуже дружня і весела, а при цьому ґрунтовна. Особливо раджу звернути увагу на онлайн-курс малювання для дітей та підлітків «Поглиблені основи малювання» https://www.chameleon.kh.ua/courses-child/poglibleni-osnovi-malyuvannya . Це дійсно унікальний курс, на якому дитина крок за кроком навчиться різним технікам малювання, починаючи з простих ліній і закінчуючи створенням виразних ілюстрацій тварин у стилі анімалістики. Викладачі завжди підтримують і надихають учнів, завдяки чому діти не лише вчаться малювати, але й розвивають креативність, впевненість у власних силах та любов до мистецтва. |
|
Back to top |
|
 |
|
Quick Reply |
|
|
Set bookmark for this topic
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|
Freeboard.at is choosing the fastest connection for you.
server slots: 176/500 |
server load: 19% |
Freeboard.at |
server time: 0.13s |
board activity: 18185 |
|