View previous topic - View next topic |
Author |
Message |
yygvodo
|
Posted: 12 Jun 2025 10:29 initial question | |
|
Підкажіть, чи є перевірені компанії, які займаються просуванням автосервісів? Хочеться знайти таких фахівців, які розуміють специфіку і можуть зробити так, щоб більше людей дізналися про мій сервіс. |
|
Back to top |
|
 |
Анна Пендіковська
|
Posted: 12 Jun 2025 10:31 | |
|
У мене невеликий автосервіс у спальному районі, й роками я працювала завдяки “сарафанному радіо”. Але останнім часом конкуренція зросла, і клієнтів стало менше. Я вирішила спробувати щось нове й звернулась до Spilno Agency, яка спеціалізується на рекламі автосервісів https://spilnoagency.com.ua/%d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0-%d1%81%d1%82%d0%be-%d1%82%d0%b0-%d0%b0%d0%b2%d1%82%d0%be%d1%81%d0%b5%d1%80%d0%b2%d1%96%d1%81%d1%96%d0%b2 команда відразу провела аудит, розробила маркетингову стратегію, оптимізувала Google-картку та налаштувала таргет. Я не очікувала такого ефекту — вже за кілька тижнів потік звернень від нових клієнтів виріс. Особливо приємно, що хлопці пояснюють усе простою мовою й не нав’язують зайвого. Тепер я впевнена, що без якісної реклами в сучасному світі не обійтись. Співпраця з ними була розумним і вчасним кроком. |
|
Back to top |
|
 |
|
Quick Reply |
|
|
Set bookmark for this topic
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|
Freeboard.at is choosing the fastest connection for you.
server slots: 97/500 |
server load: 5% |
Freeboard.at |
server time: 0.12s |
board activity: 20338 |
|