View previous topic - View next topic |
Author |
Message |
yygvodo
|
Posted: 07 Jan 2025 23:51 initial question | |
|
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, чи можна замовляти продукти з Ашану так, щоб це було вигідніше, ніж купувати їх в інших супермаркетах? Чи існують спеціальні умови для постійних клієнтів або програми лояльності? Хотілось би також зрозуміти, як зручно оформлювати замовлення онлайн через їх сайт чи додаток. |
|
Back to top |
|
 |
Алсо Поверфул
|
Posted: 09 Jan 2025 23:07 | |
|
Послуга доставки продуктів на дім стала для мене справжнім відкриттям. Раніше я витрачала години на походи по супермаркетах, але тепер усе набагато простіше. На ашан акції https://auchan.zakaz.ua/uk/custom-categories/promotions/ можна знайти продукти на будь-який смак і бюджет — від базових товарів до делікатесів. Ціни тут абсолютно такі ж, як у звичайному магазині, тому я впевнена, що не переплачую.Особливо мене вразило, що немає мінімальної суми замовлення. Це означає, що можна замовити навіть кілька дрібниць, і все одно отримати зручну доставку. Продукти завжди свіжі, а їх якість — бездоганна. Кур’єр доставляє все прямо до дверей, завжди вчасно, без затримок. Для мене zakaz.ua — це не просто сервіс, а справжня допомога у повсякденному житті. Рекомендую всім, хто хоче економити час і отримувати лише найкраще! |
|
Back to top |
|
 |
Роман Рак
|
Posted: 09 Feb 2025 11:31 | |
|
Кто покупает замороженные полуфабрикаты? Какие реально норм, чтобы не каша после разморозки? Особенно интересуют пиццы, пирожки, слойки. |
|
Back to top |
|
 |
Mike Trincher
|
Posted: 09 Feb 2025 11:32 | |
|
Если ищешь хорошие заморозки, бери у Мантинга вот такие есть варианты! Их продукция реально крутая – тесто слоёное получается нежное и хрустящее, а не резиновое, как у большинства. Пиццы сочные, с нормальным количеством начинки, а не просто тесто с кетчупом. Ну и пирожки – это просто огонь, можно хоть в духовке, хоть на сковороде разогреть, и вкусно. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
|
|
Back to top |
|
 |
|
Quick Reply |
|
|
Freeboard.at is choosing the fastest connection for you.