View previous topic - View next topic |
Author |
Message |
yygvodo
|
Posted: 13 Jun 2025 15:26 initial question | |
|
Друзі, цікавить такий момент — хто вже мав справу з видаленням каталізатора і де саме це робили? Хочу звернутись у сервіс, де майстри точно знаються на своїй справі, щоб усе зробили акуратно й без зайвих ризиків для двигуна. Якщо у когось є перевірене місце, підкажіть, будь ласка, куди звернутись? |
|
Back to top |
|
 |
Анна Пендіковська
|
Posted: 14 Jun 2025 12:08 | |
|
Автомобіль для мене — не просто засіб пересування, а важливий інструмент у щоденній роботі. Тож коли з'явились ознаки втрати потужності і підвищеної витрати пального, я вирішила не зволікати. Друг порадив зробити видалення каталізатора у Львові https://clean-kat.com.ua/vydalennya-katalizatora-lviv/ тут. Консультація була вичерпною, все пояснили доступно, включно з технічними моментами й гарантією. Роботу виконали швидко та якісно, залишилась задоволена не лише результатом, а й ставленням майстрів. Машина поїхала значно краще, звук двигуна став приємнішим, а витрата пального зменшилась. Можу з упевненістю рекомендувати цей сервіс іншим водіям. |
|
Back to top |
|
 |
|
Quick Reply |
|
|
Set bookmark for this topic
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|
Freeboard.at is choosing the fastest connection for you.
server slots: 141/500 |
server load: 3% |
Freeboard.at |
server time: 0.1s |
board activity: 20338 |
|