View previous topic - View next topic |
Author |
Message |
yygvodo
|
Posted: 18 Apr 2025 07:29 initial question | |
|
Ну хто ж міг подумати, що вибір тканини — це така романтика! Ми з подругами пили чай і жартували, що я буду панікувати перед весіллям через сережки чи туфлі, але виявилося, що найбільше хвилювання викликала саме сукня. Я вирішила не купувати готову, бо хотіла щось індивідуальне, таке, що «моє на сто відсотків». Почала шукати тканину в інтернеті, і натрапила на неймовірно великий вибір: сітки, атлас, фатин, мереживо... Очі розбігались! Обрала ці тканини для плаття купити https://wed-style.com.ua/ua/product-category/osnovni-tkanini/ їх можна тут. Коли дістала з коробки перший рулон тканини — уявила себе на вівтарі, і одразу зрозуміла: ось вона. Моя тканина, моя історія. Потім кравчиня сказала, що з таким матеріалом працювати — одне задоволення. І от тепер, коли згадую своє весілля, я згадую не лише день самої церемонії, а й ту мить, коли доторкнулась до тканини, що стала частиною найважливішого вбрання мого життя. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
|
Posted: 23 Apr 2025 12:19 | |
|
Порадьте, будь ласка, де можна купити якісну бавовняну тканину для меблевих подушок? Хочу щось натуральне, щільне, щоб довго слугувало. |
|
Back to top |
|
 |
Andrey Egorov
|
Posted: 23 Apr 2025 12:23 | |
|
Бавовну для меблевих аксесуарів я завжди купую в Текстиль Контакт. Вони постачають текстиль як для побутових потреб, так і для виробників, тому в них завжди є варіанти із посиленою щільністю, спеціально для меблевих виробів. Мені подобається, що їхня бавовна не лише натуральна, а й приємна на дотик — без синтетичного «поскрипування». Вибір величезний: і однотонні кольори, і з геометрією, і квіткові візерунки, а також є спеціальні лінії з антипиловим просоченням, що важливо, якщо в домі є алергіки. Подушки, які я шила з їхньої бавовни, навіть через рік виглядають свіжо, тканина не полиняла й не розтягнулась. Тому якщо вам важлива і натуральність, і довговічність — рекомендую глянути в них.
 |
|
Back to top |
|
 |
|
Quick Reply |
|
|
Set bookmark for this topic
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|
Freeboard.at is choosing the fastest connection for you.
server slots: 110/500 |
server load: 6% |
Freeboard.at |
server time: 0.11s |
board activity: 18325 |
|